Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
katica nesposobnjakovic svoje neznanje je zamjenio zabranama gostujucih navijaca, pocevsi od gradskog derbija neki dan te je svoju nesposobnost iskazo maltretiranjem navijaca sarajeva kroz neke najlonske kabine. Najmilije ti nako pretresali aBd
Zamisli koliko su sarajlijice zeljne lesinara da im dodju u goste i razvuku transparent noz zica ili portret mladica ili neku parolu fasisticku pa da se i na to pecamo ccccc… da ima sta rajvosa da čapri aaa pasa kume
Oglasite se za sudiju Kazlagica, koji nas je direktno ostetio protiv Zvijezde 09 i kostao 1boda. !!!!
Da je samo Kazlagić. Pa i ovaj Sivac nas je još providnije oštetio
Ajde, a što Kazlagić ne dosudi čist penal za Zvjezdu minut prije tog gola, to ništa.
Meni nekako pozli kad vidim ove zelene tribine !🤮
Ma trebali su doći jedno 3h ih ispitivati, pitati mali hoćeš da ti šamar složim i druge provokacije. Baš kao što i oni rade.
TOLIKO NAM JE SPORT BITAN DA ZBOG BRENE OVAJ DERBI OSAKATIMO
opet brena na strani chetnika
Nemojte poistovjećivati fudbal, koji treba biti vrhunski događaj jedne sredine i šund Lepe Brene, koji nam neko nameće. Trebalo je taj šund izmjestiti neka se održi na Palama.
sta je ovo do kad ćemo da sutimo Savez napolje
Bolje i Vicina playzona nego Lavor hahahahahahaha 😂😂😂😂😂
Pametno bolje spreciti nego ljeciti..
Metropola 🤣🤣 nije u stanju dva dogadzaja organizovati
dogaDZaj
organizovala bi ti metropola ko sto je svaki put, nema u metropoli onih montaznih tribina ko u banjaluci sto vise gledas reklame na stadionu nego teren. U metropoli na jednom stadionu sjedis u natkrivenom a na drugom gleda sa vrha tribine 100 ljudi koji su okruzeni ostatkom praznih oko 4000 mjesta i ne dumaju hoce li im neko glavu razbit.
A sta ce se desiti ,MUP doprati i odprati...podrska i sloboda navijacima...
Vodite ih sebi kući.
Vidi lavora, treba ti teleskop da pratiš utakmicu.
Što se pitari ljute, pa ovo i nije njihov stadion.
bolje gradski stadion nego vicina playzona hahahahahah
PRIKAŽI ODGOVORE (3)