Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ko se sprda? Propaliteti koji nista nisu postigli u zivotu hahaha. Sigurno ce se zabrinuti profesionalac kojem je vracanje u formu pitanje nacina ishrane i trening.
Promijenio lik frizuru
Ailton
Hitno na keto dijetu !!!
to pokazuje koliko smo mi obicni ljudi dobrog izgleda. ovi fudbaleri ne treniraju profesionalno i ne odredjuju im nutricionisti svaki zalogaj par sedmica i grohnu ko da nisu godinama trenirali. veci je uspjeh sto obican covjek sa mizernim budzetom i prosjecnom znanju o prehrani i treningu, godinama odrzava formu i izgled.
Buci, buci... biće pokretan ko viljuškar kad starta sezona :)