Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mesar....
Opravdan crveni karton.
Propo mu
Ovo ne da smrdi na kladionicu već bazdi.
Covjek je udario prvo loptu što se vidi iz 100 uglova. Start s jednom nogom! Noga se odbija od lopte i za to crveni karton? Ovo je čista namjestaljka da se oslabi United.
Nosi ti dobro!
Zaboravio da više nije pod protekcijom bijelog dresa. Ovakve i gore startove je redovno pravio u La Ligi dok je igro za Real, ali nikad nije dobio direktan crveni. Klasični mesar
Vidi Realovaca što ih peče istina, kako ste jadni majko mila. Pucajte minuse, neće promijenit činjenicu da je on mesarčina obična, što se i vidi iz priloženog.
Nije ovakve, on je imao mnogo gore startove!
Mesarcina. Kad se samo sjetim da je bilo onih koji su ga sa Busquetsom uporedjivali.
Casemiro u Unitedu dobio vec sada 2 crvena. A u Realu je u 8 sezona dobio toliko. Ko kupuje sudije? 😂😂
Busquets je sve samo ne “prljav pacpv”, nije on Realova skola. A sto se tice tih sudija, tuzilastvo u Spaniji nema niti jedan jedini dokaz o krivnji Barcelone sto je sinoc i porvrdjeno. Jedini klub koji placa sudije je Real Madrid, lopovski klub
Drvosječa
Lik kao da je na sihrama