Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lijep par. Sretno dalje u životu.
Sad mozemo odahnuti.
Munevera ❤️
Nek se zove Muharem Kuluševski može i Mustafa,Avdo,Osman,Vejsil,Šemso,Agan,Šaban,Behajija,Refik,Izet imamo predivna imena..Allah Mubareči
Hm....
Dobro je zna se ko je otac
Edina Edina, jel te barem malo sramota ???
moja Dino, taj Bugar ce jos koji put umociti i taj te ostavlja, bolje bi bilo da ti je babo bio u Ahmicima '93, nebi tog kudravog upoznala.
Uh... Bogami su se sexali zestoko, onako fudbalski i resultat - babys...
Kcerku ako dobijes, zovi je Amela.. Mega zvijezda jednom otpjeva
ideeemooo
Nazalost ova dijaspora se totalno pogubila. Izaci iz vjere za nesto privremeno na ovom svijetu. Nije do nje nego do porodice.
Neka si ti bogom dan da sudis ko je vjernik, a ko ne. Nadam se da ce taj u kog vjerujes da ti yebe kevu kad se sretnete. Gdje ista pise o vjeri u ovom clanku? Jel mislis da je svak zaglupljen vjerom debilu bradati.
Izaći iz vjere ? Kameno doba nije daleko od čaršije. Dvije tramvajske stanice južno. Svijet je ravan kad ne ideš nigdje.Živjeti u ovoj duševno bogatoj zemlji i to reći je kriminal.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Neka djece i neka je ziva i zdrava.
I kako se zove? Aleksandra? Sofija? Dragana? Inače to tako biva.
Ne nego će se zvati Mukadesa.
Budalo , čovjek je prešao na islam , ođerašila ga Emina, prvo se raspitaj pa onada izvaljuj gluposti. Čovjek pravi musliman , klanja , posti itd. I nije Srbenda nego Makedonac. Ne daju se ove naše ko vaše srbkinje, eno Anel Anhmedhodžić onu vašu Marijanu prevoe na islam imaš slike iz džamije, sad je puni ko papriku
Ništa dobro iz miješanog braka proizić ne mere. 👶🏻💀😝
cak i ako si htio smijesan ispasti.. nisi
Miješani brak, jedno muško a drugo žensko. Ti si preskočio terapiju mrzitelju.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)