Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Glupost
Nidje veze, jos su im penal poklonili. Finska iako ne lijepom igrom, dali su gol posteno i to se racuna. Sad se vec preseravaju, trazice da se Dancima dodijeli trofej.
Čekajte malo pa i Finci su bili na terenu i gledali sve što se dešavalo, i oni su igrači , mogao je to biti bilo koji Finac umjesto Eriksena.Glupost
Dala je UEFA Danskoj penal da izvuče nerješeno, ali nisu iskoristili. Idemo dalje!
Pa koje malo stariji mozda se sjeca kad je Marc Vivien Foe umro na terenu pa Kamerun nije dobio bod
Za ove sto pucaju minuse NIJE LOŠE NEKAD BITI I ČOVJEK. Sav normalan svijet je sinoć bio u šoku, a tek njegovi saigraci, za normalne ljude dovoljno.
To bi znacilo da je Danska trebala da pokloni titulu prvaka sa Evropskog 1992.godine kad je tzv SRJ suspendovana a oni otisli umesto njih. Glupost.Utakmicu nisu trebali da nastavljaju a kad su vec onda nek prihvate poraz.
Mrš, treba im dati tiku za hau. Yebo vam Eriksen majku kud nije crko na onoj livadi juce.
Zašto? Lijepo da čovjek nije umro ali zašto davati bod..
Radi Eriksena su valjda trebali da pobjede, nisam gledao tekmu ali prije su borci pobjede u ovakvim trenucima donosili.
mozda ste zaboravili samo Kontaktirajte brze zajmove koji nude sve vrste zajmova .. Nikada nisam mislio da ću ponovo upoznati neku pravu kompaniju na mreži dok ih nisam upoznao .. Ovo je prilika da ostvarim vaš san ... WhatsApp: +1 (509) 918-7030 E-pošta: [email protected] Upoznajte ih i budite sretni .
zaglupljivanje sirokih masa u toku i to se ne propusta prilika
Dajte im eto sve sto se lik onesvijestio brate. Koje prese.r.avanje ziv je i vozi kuci sad igraj regularno. Nece te niko maziti ni paziti
Kakva patetika. Dajte im prvenstvo.
a danci hin spiunirali svaka cast doic
niko ih ne voli
da su kojim slucajme pobijedili, bila bi druga prica, dobili motivaciju da igraju za eriksona i slicno
😂😂😂 ma boga ti! Finci zasluzeno pobjedili. Nema tu Bild sta da pripovjeda
Nisi u pravu, trebalo je prekinuti i registrovati rezultat koji je bio do momenta prekida 0:0. Ljudi su do tog momenta bilo puno bolji ali poslije stanja šoka nisu bili u stanju nastaviti tim tempom. Trba ih razumjeti.