Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svi se sprdali sa Vladom Jagodicem, a čovjek sa 30% budžeta Sarajeva, ispred njih na tabeli
Ovaj Vidic stvarno reseta ove godine..
Duplo manja plata od Renana i duplo više golova
❤️💙🤍💪👍!!!!
Da nisu borcu pustili sad bi bili 2 na tabeli.
Svi znaju da se gura sloga u evropu ;)
Sloga igra sve bolje.Ko zna,možda za koju godinu u Doboj dođe Bayern ili Real.:)
Nije ovo nikakvo iznenaďenje! Sloga je posložila sve na svoja mjesta a imaju kvalitet da mogu parirati svakoj ekipi ! Jagodić je izvrstan trener i nije čudo što se probijaju u sami vrh tabele!!!
Respekt
Citava liga jedna velika stela. Ocito se stima slogi da igra u evropi.
Nastimano? Moze biti, al sa tolikim novcem sarajevo je moglo bolje, stima se i mnogima drugim pa igrom to sve zaobidju. Ko je kriv sarajevu sto je doveo slovenca….
Sve dok imate vi u čaršiji takvo shvatanje, nigdje vam nema napretka i umjesto uspjeha nizaće se promašaji i porazi. Štima se Slogi koja Sarajevo oba puta dobilo čisto kao suza, čak u oba meča odučilo od fudbala. Toliko!
Biti 5 sa skijašem neprocjenivo
Ova utakmica mi toliko smrdi, Petrović odradio posao po zadatku, Široki ko fol napada ma preofirno sve, znat cemo nakon nekoliko kola o čemu se radi. Treba sve zapaliti u savezu.