Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jebote Chelsea je izgledo ko Ipswich na terenu Arsenal ih je potpuno zgazio
odegard doktor fudbala kako momak igra i kakve lopte dijeli uzivancija gledat ❤️🤍
Arsenal ce na kraju zavrsiti 4 kao i svake sezone,slijedece sezone ce se Chelsea boriti za titulu a Arsenal biti 9
77-74 nije 2
Gledajući utakmicu ovo se ne može nazvati nekim derbijem jer u svim segmentima igre Arsenal je nadigrao Čelzi, a Čelzi je igrao ko neki autsajder koji se bori za opstanak u ligi kako su nemocno izgledali.
Dokle je doslo da Arsenal osvaja englesku ligu. Smijesno.
Dzaba kad City ovo uzima u trecoj mnogo laksi raspored imaju i +2
I dvije utakmice više od Citya
Navijaci Arsenala, svaki put kad gledate Chelsea zahvalite se Mudriku sto je potpisao za njih, a Arsenal dobio dijamanta Trossarda za 20 mil cca. Toliko podsjeca na Cazorlu, podjednako šuta s obje noge, nema viska potez, prijem i gol. Rice, Odegard i Partey fantazija vezni, Odegard je nestvaran.
Ja samo ne znam ko je prvi skaut koji je gledao onog Jacksona i Mudryka pa su im rekli e vi znate igrat lopte..Kakvi promasaji od igraca jbt
Dobra tekma
Otresose ih ko toplomir.
Podera Arsenal Chelsea kao Milan Lučić Severinu.
taj Lučić je Crnogorac, Srbin
Arsenal zasluje titulu prvaka engleske. Igraju sigurno najljepsi fudbal trenutno.
Mrzak mi ovaj Chelsea nesto...
ne zaboravite da City ima 2 utakmice manje... kakav crni arsenal i titule
pa šta ako ima u engleskoj se ne zna nikad i ne mozes ništa rec sigurno tako da nemoj pametovat idi spavaj moraš sutra na baustelu ic mrš