Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Oteli čovjeku pare na pravdi boga. I sad kontaju gdje će ih potrošiti.
...a kontali donirati cionistima,još gorima od onih kojem su oteli.
Ne postoji ni jedna osoba na svijetu koja ima milijardu dolara "na pravdi boga".
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Lahko je tuđi novac preusmjeravat. Fašistička Evropa! Hvala Bogu pa nismo dio nje!
Ko se od starije raje sjeća kad je bilo popularno kačenje ukrajinskih zastava u znak podrške istoj,eeeee
Bog zna cije su to pare?
Dakle Abeamoviću jaja u procijepu?
Na zapadu je privatno vlasnistvo svetinja, al' u zutu.
Nemoj djecu u Africi nahraniti slučajno
ko zakuhaje na svijetu
ulizivanje izraelu
Cionistčka posla. Da je bilo u Američkom kongresu prošlo bi. Cionisti u svakom momentu imaju većinu u američkom kongresu da donesu bilo koju odluku u svoju korist. Većini američkih kongresmena upravo cionisti finansiraju izborne kampanje a to im plate tako što donesu par odluka u korist Izraela bilo da se radi o vojnoj pomoći ili neku političku odluku. Amerika je glava a Izrael vrat i okrene glavu kuda hoće.
Dajte Bosni sevap je
Ovdje vidiš da to nisu njegove pare...
jedino ukrajina ima pravo na taj novac jer rusi unistavaju ukrajinske gradove i taj lik je rus..
Nema tih para ni bogatstva kojim se može kupiti pravda. Zar je tek tako moguće nečije stvari prisvojiti i poklanjati? A kontra slučaj se naziva skandalom 😂
ruski gradjani biraju rezim koji u njihovo ime vodi politiku i time su ruski gradjano koji ratuju i unistavaju druge zemlje odgovorni..i zasto im se ne bi oduzimala imovina... privatna ili drustvena..oni unistavaju ukrajinske gradove kojim pravom????
Jbt. citav zapadni svjet se okomio na neduznu palestinsku djecu???