Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma bolan ..patuljak..dje ce to. Pa prpsjecan borac od 100 kg bi ga satro!!
Ovakvi hacu bucu dok ne nalete na Habiba koji ih podavi.Dovidjenja.
Lik je uspjesan al je seljacina klasicna
Brate da sam ja slomio nogu onako kao on ne bih vise smio lopte sutnuti, a on udara u heavy bag. Iskreno respect, ali Chandler ce ga nalupati.
pa ti ne izdvajas milione za lijecenje i fizioterapije
Mnogo negativna osoba...
ovaj se pukne bijelim pa trenira iskrivljen
Kako ga je Habib otres’o, ko seljak slinu. S uzivanjem sam nekoliko puta pregledao.
gdje ce lik od 70 kg izgledat impresivno molim vas? Sumska jagoda
Kad si istreniran i tijelo ti u fit formi nije bitno koliko imaš kila 50,60,70,120 i to tijelo izgleda lijepo,ali kada nisi u formi đaba ti tvojih 110 kg kad si vreča qovana!
tako je izgledo i prije meca s Khabibom pa ga brat nalupa
hehe...brat
Ovoga će iznijeti iz oktagona
Svaka 2 mjeseca isti naslov . Lik konstnatno izgleda isto , jos uz to alkoholicar i debil zaostali .
Ovo samo napaceni i IQ sobne temperarure "ljudi" mogu gledat i uzore trazit u njima. Nego malo Sah promovisite, intelektualne igre ne Životinjske nagone
Izgleda impresivno dok droga djeluje.
Ima visinu poprilicno, duge i noge i ruke i onako na pojavu uvijek izgleda opasno. Mozda je do videa ali mi se cini kao da se malo udebljao. Nisam nikada bio njegov fan valjda zbog ponasanja. Jeste brutalan sport ali ipak je sport ali volim profesionalce i ljude sa dobrim ponasanjem i manirima u i van ringa. Habib u svemu tome neprikosloven.