Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma gdje bi Slovenac ukrao. Oni su europljani
Ko krade taj i laže
Ko laže, taj i ubija. Tako su nas nekada učili.
Slovenci su poznati lopovi. Ovako je i Ljubljanska Banka pokrala deviznu štednju od građana SFRJ koji su to teško zaradili.
Snimaka na desetine hiljada samo iz Sarajeva gdje svrbi kradu razna auta vrijednosti na 10 000 KM pa vise
Srbi vade sve iz arhive što imaju u vezi svakog Slovenca. Ako im Slovenija počne vadiyi šta Srbi rade po Sloveniji - biće zarbano
Siguran sam da je objavljivanje ovog starog snimka odobrio lično Vučić, koji je ovih dana u općem ratu sa Slovencima, nakon što je za za njih, zbog podrške rezoluciji o genocidu o Srebrenici, rekao da su najodvratniji od svih.
Kakav đilkoš.
Bosanac iz Slovenije... Otac mu iz Bosne a mati Slovenka... Geni su cudo
Lahko placamo u lipama ...
Kleptoman ili ovisnik o drogi/kocki