Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj klix ako ne pocne rat nece niko
OVE LJUDE IZ KLIX REDAKCIJE TREBA SLATI U ZATVOR!!!!!!!
Huskasko novinarstvo!
cetnicka gnjida
KKKMMMMEEEEEEEEE
Šta kažu Nijemci i Amerikanci o ovome'
Ne kažu ništa, ali kažu da mora biti Rezolucija.
Kako maliciozan naslov!
Musa baš ima problema sa grlom.Nisam siguran šta je tačno operisao kad je igrao u Lugu.Msm da je ovo ista povreda od prije dvije godine kad je hitno operisan .Već je imao par sličnih situacija ove sezone .Na ovom portalu izgleda isti lik piše ove naslove.Nisi zanimljiv keru !!!!!
Ne kuhajte novinari,razumijem to vam posao za klikanje i preglede al nemojte pretjerivati, pozdrav svima
Srbijanac udario Bosijanca strasna vijest...
joj al ovaj klix kuha, a dole odma chetnici, ovono...pa basket je u pitanju, nije pjanac izasao iz birtije mrtav pjan i poceo nekoga iz mrznje nacionalne ili kakve vec da psuje vrijedja, a i ovaj njemu da uzvraca...a naslov je takav da : KLIXE EBEMO LI VAM MAME NACIONALISTICKE, KO LI VAS PLACA ZA OVAKVE NASLOVE!!!
Odmah da se osudi za Genocid!!!
Ovi chetnici su zlo, odron ljudski
Nije srbijanski nego srpski košarkaš
Nije gofno no se cuko po#ro
Eh sad,nije nono već se cuko UK..io
Četnička posla
Tekst godine...🤣
Musa je fantastičan igrač, ali i najveći floper u Euroligi. Ovo je samo još jedan u nizu njegovih pokušaja da iznudi faul, ovaj put neuspješan ...
Pozovimo ambasadora srbistana na razgovor!