Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Iz aviona se vidi da ga je namjerno udario, ne znam u šta sudije gledaju. Lopta u desnoj ruci, Musa iza njega sa lijeve strane. Za ovo se sudi nesportska lična greška, w slobodna i lopta sa strane.
Balegarsko vlahce namjerno to uradilo, trebao mu je posteno vratiti
Vidi se ko čita smeće...
Nije zbog straha, serete bezveze, nego od udarca
Kako Srbende uteruju strah bošnjačkim curicama
Oćel bit jope neka rezolucija ?🤣😅🤣😅
Rezoluciju treba izglasati svugdje gdje se pojavite, samo probleme pravite gdje god nogom zagazite
Jel Marinkovic sinoc slavio poraz..po vekovnoj srpskoj tradiciji
KKKMMMMEEEEEEEEE
Komentator smrad gleda kako Marinković udara rukom u grkljan Musu i šuti kao pizda. Još na kraju kaže sve je bilo regularno. Gledam jučer Nurkića kako prenose, Nurk s loptom pod košem, ono njegovo standardno građenje pozicije, a ovaj komentira sporo to Nurkić radi! Dok na tromog Lalu Jokića svršava. Pišam im se na komentiranje
Sve uredu, ali Embiid s facijalnom paralizom i skrhanim koljenom sinoć 48 poena natrpo Kniksima. Zato je ovaj nihilista i letio iz NBA - nema tu japije.
Musa žrtva. Kraj vica.....
Kako Srbin uteruje strah. 😝 Pa kad bi se ovako veliki igrači strašili, sporta ne bi bilo. Bezze vadiona.
Kako Srbin uteruje strah. 😝 Pa kad bi se ovako veliki igrači strašili, sporta ne bi bilo. Bezze vadiona.
Đubre zločnačko srbijansko, zna da je operisao grkljan.
Musa veverica.
Napo ga baksuz od četnika