Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I to uvijek pred Playoff..
ma obloga sa rakijom i odma sutra ce moci igrat
Ma nista ovo...sedmica dana pauze
Previse ako gledas da Sunsi ganjaju 5 ili 6 mjesto mjesto
gooUser oblozim ti staru
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ne izgleda toliko lose. Ovaj tip uganuca najcesca povreda u kosarci, nema ga da nije ovo iskusio vise puta kod da igra kosarku na bilo kom nivou. Nadam da nije nista to napuklo ni potrgano - na prvi pogled ne bi trebalo da bude.
Od tog drugog što si naveo sve i zavisi. Ako je i parcijalno trganje u pitanju, pitanje je sedmica odsustva, ne dana. Iz vlastitog iskustva pričam. Vjerovatno će ga na magnetnu poslati da stanje ligamenata.
koji strucnjak, tebi ne treba ni rtg ni mrt, reci ti meni naplacujes li ti te dijagnoze? ili i tebi treba jedna od psihijatra?
Otkako je u NBA vise je proveo vremena u povredama nego u igri