Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Snimili ga u prvoj utakmici, flaster i udvajanje na njemu + mentalno je bio van igre nakon udarca u grlo jer je imao gotovo identicnu povredu koja ga je mogla i zivota kostati....
Nesto sto se desi i sasvim normalna pojava.
Treba biti realan i reci da je Musa dobio udarac u vrat a sudije koje su bili katastrofa ni nakon gledanja snimka nisu htjeli da vide da ga je Marinkovic udario. Znamo svi da ga je takav udarac skoro kostao zivota. Nakon toga od straha vise nije ulazio ni u duele niti je mogao ista da uradi.
Sreca njihova,izasao na vrijeme iz igre,.BiH je ukopao
Glavu gore,Real gledamo zbog tebe! A i sudije su se izivljavali na njemu.
Desava se nista strasno
Čim počne ozbiljan playoff basket, hem igra loše, hem provodi mečeve na klupi. Tako bilo prošle godine, tako će i ove. Dobar protiv levata i kad je nebitno.
Hajde lazovcino odhebi. Proslu tekmu je poceo play off i bio je igrac utakmice. Tu vaznu prvu tekmu su svi domacini izgubili a Real nije zahvaljujuci Musi.
Dešava se
Znaci pogodim f2 city f2 feynord psv f2 i reko da zaokruzim na 200 kermi gladne oci bacim i Musu brata reko u prosloj bio beton prebacio granicu ko osale i eto sad...ja opet donji i opet jedan par..tuga
kafa, cigara, kladionica
imao je dobre partije, jedna losa noc ne znaci nista
Mogao je sutati 100 suteva,al kad ne ide,dzaba
desi se, al ipak ga Hezonja gura
Skoro svaku utakmicu je bukvalno najbolji. Jedna losa noc mora doci kad tad ne samo njemu nego svakome. Nista strasno vec sljedecu ce poderati.
Posto folirant mali