Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jordan, Kobe, Lebron i uskoro i Luka u istoj rečenici sa tim velikanima
Teško, ipak Jordan i Kobi nisu slušali baju malog knindžu, nisu pozivali da se Albancima zatre trag itd, imaju oni još pure da se najedu da bi dostigli ovog srboslovenca.
ubi malac, bas mi je drago sto neko na ić dominira
Lijepo Latinsko ime :LUKA!
Bolje je NEZIR ili SUVAD
Srbija plaća danak plana patrijaršije o iseljavanju srbijanaca sa svojih teritorija ,naseljavanju zapadnih dijelova Habsburške monarhije i AU carstva te pripajanju tih dijelova Srbiji .Radi tih vrućih snova im odoše u nepovrat Kosovo i Makedonija a na zapadu se sjaje neovisne države Slovenija i Hrvatska. Da su pametni pa da raspormiraju svoje najvece neprijatelje: SPC
Dabl dabl tripl nurkic
Uporedjivali su Musu sa njim.. samo cu se nasmijati :)
Upoređivali su ga samo zato što je 2015 Musa bio jedna od mladih nada Evrope, isto kao i Dončić, više ih niko ne upoređuje osim nepismene srpčadi na Klixu koji ih više spominju i stavljaju u istu rečenicu radi mržnje prema Musi koji je Bošnjak a pritom još i relativno uspješan.
Bolji je naš gazija Nurkić, Allah ga nagradijo !
klix ekstazira na ovom za nas apsolutno nebitnom strancu
Cuj slovenac valjda slovenijanac ko i srbijanac jes novinar nepismen ha ha ha
trebo te tata od plocice...
Cuj Slovenaca haha haha. smijem se grohotom.