Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gledaj mrcine je.o mater svoju.
Ruralna bijela Amerika voli ovakve tipove. U stvari on se ponaša klasično kao kauboj, bijeli Amerikanac iz provincije. Ti inače glasaju za Trumpa. Što je najgore, većina su u Americi. Samo što mi ovde Ameriku previše idealizujemo, mislimo tamo je kultura kao u pozorištu.
kad je neko seljak onda je seljak i nema tu pomoci
kakva sirovina
Саучешће србомрсцима обје невјере.
e cuj javio se svetosavski sektas koji ni sa jednom vjerom nema veze da prica o "nevjeri" hahahajajaja
Pošaljite ga na Kosovo..lako je male sitne Amerikance udarati-:)))))
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Imadobrogadwokatanećelažatinidan. Da sam ga ja mlatno, policajac bi mi nogom stiskao vrat ko Floydu
Primitivan, samo da se pokaze kako je visok i nafuran. I prije je pravio probleme https://www.sportskeeda.com/basketball/news-why-nba-launching-investigation-nikola-jokic-brothers-nuggets-star-s-family-faces-heat-alleged-fan-incident?key2=1973154&fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTEAAR3sb4rIUz5yEmCBqvPzdYrtcpz74-wjeFwoVR2NGhhmgSzyUYdGUInH2Dk_aem_AZPjh6wkFQ0J1_9aFX8j9PQfyGhlvuKILvPjSSR5wYmDFNN8FIcNKIOVa-7fxYqiO7ffTgJ4m53cO-pnP07mzsl6
Brat klasični parazit i još pravi sra*a.
Ciganija....
Govno fašističko, obično
Isti Sloth iz Goonies...
Akademik pravi, intelektualac... Ovakve i međedi zaobilaze...
Treba ove žvaljave Amerikance nekad nalupat kad počnu da se krevelje.
Sta ocekivati od nekog ko se zove Strahinja 😂
Ciganija poprilicna.
Akademik pravi.
Četalj malo žešči 😁