Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vidim ovi analitičari sa klix a su bas neko ko prati kosarku i znaju sve jebote poslajite cv na TNT mozda vas prime za stručne komentatore
Pređi ti nama u Evropu, da možeš igrati kvalifikacije. Nema vajde od tog NBA.
Nurkic je imao 3 licne vec u drugoj cetvrtini, te je veci dio meca bio na klupi. Udje u trecoj odmha licna, cetvrta, opet van, uvede ga opet u zadnjoj cetvrtini minut-dva. Garza na kraju ulazi, protiv druge ekipe phoenixa, ali odlicno iskoristene minute, smireno, stalozeno, mehka ruka, bravo Garza! Nurkic treba da poradi na psihi, bio bi puno bolji.
Gledao sam utakmicu. Garza ušao na kraju, kad su uveli druge postave. Nurkic imao problema sa licnim i kad god je izašao Sunsi su imali rupu u odbrani. Po meni izuzetno dobra partija Nurkica. Nadam se da ce i Garza dobiti ozbiljnije minutaže.
Bravo Garza budući MVP,a nurk je za šumarije.