Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sto nisi dobio, pa ne bi bio zabrinut.. Do duse nije ni sigurbo da cemo madjare dobiti😂 ne daj samo vrapcu i gegicu da sutaju... Profesionalni kosarkasi, a onako sutirati..
Valjalo bi napokon razmisliti o nekom kvalitetnom rješenju na poziciji selektora
Nema para za pripreme, za smještaj, a da sanjamo o selektoru :)
Nije selektor kriv što igrači bacaju 7/36 trice
BiH ima najbolji rezültát u tom tromecu Ima skor 0 Poljska je na plus 9 a Portugalci na minus 9 Koji to rezultat odgovara poljacima i portugalcima __ Nijedan !Bosna prolazi u drugi krug ako pobedi Madjarsku !!
I Bečiragić nastavlja s porazima i isprikama...
I opet mi ovisimo o drugom. Nadam se da nece,kao sto se nadam da ce prestati slati humanitarnu pomoc i donacije u BiH,kao sto se nadam da se necemo vise oslanjati i cekati pomoc prijatelja u inostranstvu,jer Bosna nema prijatelja,sve je samo korist. Igrajte na pobjedu i ne gledajte sta drugi rade.
Više minuta za Alibegovica
Ispalili 33 trojke, a pogodili 6. To je do priprema, do trenera i vodjenja, do autoriteta. Da ne govorim o katastrofalnim slobodnim
Morali ste dobiti Poljake Bećiragiću. Podnesi ostavku.
Nismo mi navikli da igramo opušteno bez straha da nekog laganini dobijemo. To jedino Musa i Roberson mislim da imaju kod nas
Pa razbijete mađare 40 razlike i eto
U nadi je i konj umro..
Nikada nije do nas, uvijek nas je netko zaje.ao
Da si pobijedio Poljake, bilo bi pošteno kako god oni odigraju s Portugalom, a sada je jedino pošteno ako odigraju kako odgovara BiH, ma bravo, sanjaj!
Čuj zabrinut za regularnost. Pa nije seoski turnir. Trebaš biti zabrinut zbog svog neznanja ako sa najjačim sastavom u posljenjih 10-15 godina gubiš i preko 20 od Poljske u određenim momentima. Zapitaj se malo jeli do tebe možda.
Ma kakav najjači sastav 2013 smo imali top ekipu na prvenstvu sa 3 pobjede nismo prošli grupnu fazu Teletović bio mašina za trice sa parkinga iz svlačionice...
Odmah kukanje
Mrs tamo ! Vi reprezentaciju dozivljavate kao skup jarana koji se okupe eto tek tako da se malo vide, da se malo provesele, da malo festaju, setaju i eto onako uz put odigraju i neku utakmicu.
Nista, motaj kablove, svi po sendvic u ruku i mrs kuci.