Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nadji si sponzora. Haris je pun ko brod a ne zna gdje ga uloziti
Pa i ja bih izvadio pasos, putovao i uzivao... ne zbog novca. Da ti ja placam dio zabave?
Pa nije baš da se niko od sportaša ne bavi zboog novca, ali više se bave zbog ljubavi prema tome, jer u BiH rijetki mogu da uspiju i da zarade puno.Svakako bi trebalo više novčane potpore sportašima,ne znam što napadate našu najuspješniju sportašicu i da mlati pare Larisa je to zaslužila, malo se je ona namlatila para s obbzirom da ima više medalja nego svi naši sportaši zajedno.
prijavi se u Pomozi.ba
kakve ti pare trebaju za Hrvanje ili imas talenta ili znanja ili nemas Bas onaj iz Mongolije Irana Itd ima bolje uslove
normalno da ti trebaju pare da bi se full time bavio sportom, istrazi iranci npr postuju svoje hrvace i sve im obezbjede, ne pricaj kad nemas pojma o sportu. Ako moras uporedo se skolovat ili imat posao neces ni o od olimpijskih vidjet nebitno kakav si talent
jok et ti se bavis onako Mlatis pare sa budjeta Godinama
Jok nego iz ljubavi 🤣🤣