Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo majstore...
Najbolji ambasadori BiH. Bravo Amele💙🇧🇦💙
""Tuka je ponovo oborio bosanskohercegovački i balkanski rekord te popravio najbolji rezultat ove godine u Evropi sa 1.42.51, pretrčavši nekoliko favoriziranih 800-metraša na Dijamantskoj ligi u Monte Carlu.""" Kako je postavio novi record sa 1:45:95 kada je trcao u Monacu 1:42:51?? Kako??
Svaka čast Amelee na uspjehu,nisam htjeo nista dodavati al kad si ti kreno da i ja malo po biberim: Sve cu ti oprostiti Amele ali SDA stranku nikad jel pošteno od mene. Sretno
Svaka cast bosanska gazelo
Pa da jebe bugar tuku? 🤣
Zar nije brze trcao na mitingu u Monacu, kada je imao prvi rezultat u svijetu te godine?
Amele ne spominji to ukenjano bugarsko ime koje će nadam se što prije biti prošlost, to nit je čovjek nit je selektor
👍👍👍👍👍🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🥈🥈🥈🥈🥈
Bravo štuka
Da se obrijes bio bi jos brzi.
Bar nesto pozitivno u ovom silnom javasluku. Bravo Amele!