Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja lično koristim Xiaomi telefone već preko dvije godine.Ovo mi je treći njihov telefon.Prezadovoljan sam i softverom i hardverom.A mobiteli su odlični.Ovi što vjeruju samo u Samsung telefone bi trebali nekada kupiti Xiaomi telefon iste klase da se uvjere u ovo što govorim.Usput,uštedjeli bi dosta novca.
koristio, bolji samsung.
U 2 godine, 3 telefona? Ili nešto ne štima s telefonima ili si bolestan.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
marka mobitela sa najvise naziva i skracenica, ne mogu ni oni zapamtiti u sjedistu firme.
Telefoni su po harderu barem odlicni,eh sad licno ne bi uzimao jer ne bi volio da Kina i Amerike zakrve pa onda mobiteli izgube podrsku i ne treba ti ta greska u zivotu,a pogotovo sto se tice softwera i ovih low-mid budget telefona Samsung all the way
Specifikacije za koje bi konkurencija naplatila duplo više #XiaomiRules
Specifikacija svasta trpi. Uzmes baterije Kineske na specifikaciji pise jedno u stvarnosti drugo. J.Korea na bateriji pise jedno a u stvarnosti prebaci(slicno je to manje vise i sa mobilnim). Druga stvar je sto ovi drugi malo pretjeravaju sa cjenama, ali dok gura vjerovatno ce ici tako.
Samo da amerika ne usere kao sa huaweijem. Prejaki uređaji i najpristupačnije cijene na tržištu.
Ne prestaje telefon raditi i da se Ameri opet uzdignu... Nece ti niko skinuti Android iz njega... Ne brini, prije ces telefon promijeniti...