Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo smece od aplikacije, ovaj poligon za svaku vrstu prostakluka i seljakluka svaka normalna drzava treba podhitno zabraniti.
1) serviranju ti onaj sadržaj koji tražiš jer je takav algoritam. 2) razlog za ban nema veze sa jeftinim sadržajem za polupismene mase. Ima veze s genocidom u Palestini koji SAD i EU sprovode.
Instagram vise lici na stranicu za odrasle neg na društvenu mrežu.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
TikTok je sranje, ali razlog zabrane je taj što mladi preko TikToka saznaju previše istine o Palestini i izraelskom zlu nego što to vlasti žele.
Instagram takođe treba zabraniti.
pa nece oni da zabrane tiktok vec samo da preuzmu vlasnistvo i upravljanje...
FB i Instagram brisu sve ili vecinu postova o Palestini, daju ti ban ako govoris protiv Izraela, a naravno tik tok je glavni negativac svijeta, naravno da na tik toku ima sljama ali barem nema tolike americke i jjevrejsske cenzure. Jer vidite kupi ili unisti.
Predviđa da se sakrije istina i otkriju lažne radnje Svjetskih vampira
To bi bilo pametno od SAD-a što se tiče TikToka.
Kontaju lesinari kupiti u bescjenje, kinezi ce vjeovatno zaustaviti sve operacije u SADu nisu ludi da im daju algoritme koje su razvili u bescijenje, ili ce samo prodati korisnicku bazu podataka
Ovo je zakon koji su CioNacisti progurali da bi blokirali trend video snimaka iz Gaze.
Nije poenta u zabrani stojekakvih aplikacija, cilj im je da cenzurisu stvari koje kroz te aplikacije oni (svjetske vlade) ne mogu kontrolisati...
Nadam se jer u BiH tik tok je okupljanje za idiote
Nadam se sve zemlje
Ne znam sto bezveze komentarisete, pa u svim tim istocnim zemljama i fb i instagram sve je zabranjeno -
Te istocne zemlje i ne govore za sebe da su demokratske kao sto govore Amerika i Evropa..
TIK TOK ima oko 1 milijardu korisnika, od cega 150 miliona iz USA. Mislim da ce mreza biti OK.
Svakako da treba zabraniti, ali je ovdje pokušaj preuzimanja tik toka od strane cionističkih milijardera, jer se putem tik toka pored ostalih mreža širi istina o zločinima ovih izraelskih gnjida. Moraju prodati tik tok u roku 9 mjeseci ili ide zabrana. Metu i x već kontrolišu fašisti ostao je tik tok od ovih jačih mreža