Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zar jos ima neko da vjeruje da je taj rover stvarno na povrsini Marsa,u iduce dvije godine ce kopati po vrletima Marsa bez problema,bez servisiranja i odrzavanja.Nevjerovatno sta covjek moze vjerovati.
Jadna ti je majka koji si ti tukmak, samo to mogu reci...
Eto ima, i šta sad.
Stručnjaci raspravljaju o rezoluciji slike na Marsu a griju se na automobilske gume...
Eno Muje gradi vikendicu na samoj obali jezera.
65 miliona kilometara je od zemlje do marsa.Ne postoji tako razvijena tehnika da može da izdrži topline od preko 4000 stepeni celzijusa.I sama je NASA izjavila prošle godine da su daleko udaljeni od sletanja na mjesec koji je udaljen 284 hiljade kilometara a da ne govorimo o marsu.
Sta je NASA izjavila?
Gdje nadje 4000 stepeni? I sta je NASA izjavila
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Načelnici Jezera, Ružičić Snežani iz SNSD-a je pao kamen na srca
Više vi pišete o ovoj misiji nego NASA, ohani malo!
Universal studio 😂😂😂