Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo se inače zove snimak iz kurčeve perspektive.
Jezero - odmoriste Kraljice Katarine.osmanlije mu dale veliki znacaj i proglasili kadilukom na sa upravom ud kljuca do donjeg vakufa.. poznate familije su Aganovic, Filipovic,Ribic..u svakom ratu spaljeno od Srba. U ovom ratu zaklano 28 starih i djece. Jezero dalo 2 zlatna ljiljana. Pripadalo Jajcu sada na granici i pripalo rs-u. 3% bosnjaka se vratilo..
šta kažeš
Ne vjerujem nikome, nadam se da nije prijenos iz nekog holivudskog filmskog studija.
Tipicno ravnozemljasko-djhikansko-trumpovsko razmisljanje
nikad niko sa zemlje nece otici pi..da vam materina jos nemate fotografiju zemlje tj.polukugle iz jednog dijela a kofa saljete snimke s marsa i ostalih planeta...
suti ne ofiraj se
Jajce na nogama docek kao nova godina
Ko zna, gdje je ovo, sta je ovo, kad je snimano, koja je svrhvq ovoga. To samo oni i Bog znaju.
Vidjecemo Jezero uzivo i na jezeru MARSOVSKE patke plivaju
Već smo to vidjeli i ćuli u hollywood-skim filmovima,tako da nam je to više dodijalo.Mozda jedino kad bi vidjeli koju piramidu i komad sudžuka.
jeste li vidjeli kiosk.samo niđe drveta da ga ubiješ.
Cuj na Marsu. Mogu oni to prodavat raznim nacijama po svijetu ali ne mogu farbat Srbe i Bosnje koji znaju da je ovo laz.
Ne zaboravimo napredni kamenjar
Ovo nije vidjelo Marsa
Tuzno da je ovo kod nas vijest samo iz razloga sto je ovaj krater nazvan po opstini u BiH.
Sta je onda za tebe vijest, mozda korida na Cevljanovicima?
@Limeta Ccc kako ste vi ljudi plitki i nepismeni pa nemate mogucnost da citate izmedju redova. Napredak i razvoj nauke je sjajna vijest ali razlog zbog kojeg je ovo na ovom portalu je pogresan.