Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nema gore na mjesecu slijepih moseva, sta ce jesti kinezi
Jest vala bas, dok mi gradimo Blok 7 (kinezi ga grade) oni lafo planiraju bazu na mjesecu... Ograniceni Balkanski mozak ne moze to ni da zamisli...
I jedni i drugi i treci imaju problema sa Migrantima a nemaju problema da okupiraju ''MJESEC ILI NEKU DRUGU PLANETU KONKRETNO MARS"
Kada ti prosječan stanovnik živi ispod standarda razvijenih zemalja. Stanovnici ti sanjaju da odu na zapad da tamo rade bilo šta a ti guraš pare u svemirske stanice ,ti kao sebe nazivaš svjetskom silom. Prosječan stanovnik Kine i Rusije nema ništa od ovoga osim snimaka koji će se vrtiti po Tv.
Tako je. Reci im. Sta znaju dvije najvece zemlje na svijetu. Bosnjo je pametniji od sviju njih.
Srbija i BiH ce da dobiju komad Marsa po proracunu svjetske orkanizavije s time da je to i NASA potvrdila.
Kad se bude selilo javite mi
Hoce li kinezi i tu donijet Koronu ?
Rusija gradi imiđ na šlepanju drugima.
Gled'o sam ovaj film.
Amerikanci vozaju helikoptere po Marsu a Rusi ne mogu popraviti jedan jedini nosač aviona koji imaju
Upravu si 100%, ali dobio si dislike jer to ipak vrijeđa nas rusofile.
sta ce jest, sadit paprike.
Ko? Roboti ?