Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Raja ako neko hoce ima nova kriptovaluta i eksponencionalno raste iako jos nije ni izasla na trziste, PI se zove i mining je jednostavan a ko zna moze eksplodirat. Ja sam idalje skeptican al ne uzima ni vremena ni baterije ni interneta pa se isplati probat. Samo instalirate Pi Network aplikaciju na google play store, krenete mining sa klikom i to je to. Ukucajte kod "peabcrypto" kad udjete prvi put u aplikaciju i dobit cete 1 Pi dzaba.
Vjerujem dobra zarada jos te hrane, odmoris se, oporavis i repa u dzep. Cool
Izlozili su oni vec 7 mlrd ljudi u svom istrazivanju svega i svacega a najvise psihologije straha, obmane i kontrole covjecanstva.
Zabranjuju ljudima da normalno žive, imali su priliku da ovaj eksperiment urade i Švedskoj, Bjelorusiji, Turkmenistanu, BiH, ali stalno distanca, maske, a sada hajmo da ih izložimo. Odvratno
Ja sam je odležao, Britanci, možete me ko pingo sok isisati za testiranje, sve što tražim je jedan moćan gaming PC.
Sponzori ovog članka su Alka Vuica sa pjesmom "Laži me" i Dino Merlin sa pjesmom" Sve je laž"
Najsmrtonosniji virus ikad je toliko smrtonostan da ce namjerno da zaraze ljude !?