Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Podržavajući desničara Škoru, Pervan je usr’o je i šefa i stanicu.
@Antiboot ma još gore, nastupio u "Bujici" , ultradesnoj emisiji kao promotor predsjedničkog kandidata Miroslava Škore. Da budem korektan "Bujica" je izrazito antisrpska emisija kao i urednik Bujanec ali nije antibosanska ili antibošnjačka, naprotiv.Žestoki su kritičari Dragana Čovića.
@Antiboot da ne bi bilo zabune, Miroslav Škoro uopće nije ultradesni ili desničarski kandidat ali preko Bujice ganja i to biračko tijelo. On je bliži desnom centru kao i Kolinda Grabar i inače u HR su veoma rijetke emisije sa nekim desničarskim sadržajima a na državnoj tv - nema ih uopće .
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Tetak: Najbolja vijagra je tudja žena! Pervan:A tvoja? Tetak:Pa i moja je nekom tudja...
možeš voliti ili ne voliti njegov humor. Za mene je odličan.
Legenda. Intelektualac . Najvidjenija figura u hrvata danas xD
Ako si duhovit - duhovit si, nikome nista ne nameces... ali majstore ti bas nisi duhovit!
Skoro ti nije nikakav "ultradesnicar" niti takvi postoje u rh!Zadnja takva stranka je bila hsp koje nema u saboru od 2002
hrvatski humor niko nikad nije ni čuo za to ali ovaj lik je baš smiješan 🤣🤣
Tata humora
Pervane harlovino, slušaj! "naj draze mije kihnut lezeci bez majce i one kapljice ko rosa da padaju po meni" Sabit Iztarčina
kase fadila na ljuti pa počne roncat ja snimim na cede pa posaljem jali bratu dami prevede
Super čovijek . Da je ovakvih višeeee 🤣🤗🤣😁😁😊😃😃