Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo su crtali visočaci, kad su osušili prvog kengura, tradicija koju i danas čuvaju. Doduše kenguretina koju koriste nije puno svježija od ove sa crteža.
hahahaha vrh
ti njihovi ispiti su vrlo upitni i pitanje koliko je carbon dating tačan...Bilo je slučajeva gdje su jednu te istu stvar testirali više puta a razmak u hiljadama godina.
Izgleda malo kao moja bivša zimi
Vidiš kako su Srbijanci crtali neku kokoš sa malim nogicama
Van Gogh svoga doba, bra'o majstore!
Ptica k'o ptica
Nemojte tako prema mitoloskim ucenjima zemlja je ploca, a covjek je nastao prije ~6000 godina. 😂
te greške u Bibliji su posljedica čovjekovog prepisivanja i upisivanja Biblijski textova.. nikakve veze sa Islamom tako nemoj da mješaš stvari. U islamu nema nikakve kontroverze utome jel čovjek spušten na Zemlju prije 6,000 ili 60,000 godina niti to da su Dinosaursi švrljavi po Zemlji...
@zlatan Aa ti si hedan od onih sto vide greske u drugim mitologijama dok u svojoj ne vide.. 😂 Pa ne slazu se ucenjaci bas sa tobom, adem "prvi covjek" je dosao prije nekih 6000 godina.
Kad porastem bit ću kengur...Srbi
E jes ga pajdo nacrto sjedi dvica 😂😂😂
Nemoj neko dijete da se izgubi
Ovo vidjelo kengura nije