Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zar ih nisu spasili dražine smrdljive čede, inače čuveni antifašisti
@goo77. ZBOR Združena borbena organizacija rada. Fašistička partija srbije osnovana 1935. Jel ti deda nešto pričo o ovome. Kad nađeš nešto tako kod bošnjaka javi se,.
Oborio ga Bata Živojinović
auuu. koja gudura, da niko nije nista nasao id 1944. e Dzino tvoje snimanje je dalo efekta. Ko zna sta je u Neretvi tek?
Prsten predobro izgleda,iako je zlato,za nesto sto je 80 godina izlozeno vanjskim utjecajima,pogotovo one planine. Kaze,da su mjestani godinama nosili aluminium i ostale djelove s aviona,i da niko nije prijavio da tu leze nastradali piloti???
haloo citaj tekst .trazio taj Spitfajer a lutajuci naletio na skroz drugi avion. ili nisi cito ili slabo kontas. ajoj majko!.
Prezanimljivo. Hvala Dzenade.
Usput, ovakav tip prstena košta oko 90KM i možete ga u raznim oblicima i formatima nabaviti na : https://likehersar.live/product_details/497060726.html
Navodi i da postoje dokazi u arhivi NDH o tom avionu koji je pao na Čvrsnicu i da je pronađeno 5 osoba. Sad mi nije logično da su ih ostavili tamo ili da su ostavili jednog od pronađenih. Zanimljiva priča ali i upitna.
predobro ako je istina......
Prsten ima oznake uobičajene za Toskanu ali prsten nije stajao tu kao ni prst.Ovo je slućaj za forenzičare a i krimi policiju jer je masu dokaza čisto kao da su iz nečijeg podruma doneseni i pobacani nasumično.Iz navodne kosti prsta možda se još uvjek može očitati DNK vlasnika.Kako god, priča je super samo je sve viđeno jeftino naštimano i režirano.Ali takav je taj showbusiness danas i nije jedini.
sve ti znas iz sjhupkoybine.....
Usput, ovakav tip prstena košta oko 90KM i možete ga u raznim.oblicima nabaviti na :https://likehersar.live/product_details/497060726.html
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Vezano uz naziv, da li na Čvrsnici, očvrsne!?
Bravo Dženade, tvoje priče su pune pažnje, čekamo rezultate priče i još ovakvih stvari! Pozdrav!
Drag mi je ovaj covjek i njegove slike i snimci su fantasticni... ali malo ova prica oko kostiju pilota mi nije bas u skladu. Nosili ljudi aluminij sa aviona,,znaci avion je ranije nadjen... da niko ne vidi osim njega ostatke kostiju... mislim 80tak godina poslije... da on dodje i on nadje...
Aaa prsten... Malo sam ga ocistio kad sam ga donio. I ovo ostalo smece je tesko bilo donijeti.... hhahahah aj dobro je, nek se raja zanima
koji je biser ove države gospodin Džino
Gdje li su bili hrabre bradonje, da ga fataju u letu i usmjere ga ka prašnjavom aerodromu...
Covjece svaka cast za pricu
Prica je nevjerovatna. Svaka cast i hvala ti Dzino.