Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta se tu ima istrazivati matereti, normalno da su sretni ovi sto imaju :D
Ima i Britni Spirs ali sumnjam da je sretna.Sreca je fizicko i mentalno zdravlje,ti kad si fizicki i mentalno zdrav,doci ces i do novca.
Radije bih plakao u Ferraiju,nego se smijao u skolskom autobusu... -GHANDI-
Gdje bijeda ude na vrata ljubav izade kroz prozor
Sreća je kada se sretnu ,ženstvenost i muževnost... Obostrano poštovanje. Podrška i uvažanje. Vrline i mane. Nježnost. Dvoje ljudi lijepih jedno za drugo. Koji grle mane jače od vrlina. Koji se razumiju. Eto ti čitav jedan svijet. Eto ti ljepote koja se treba zagrliti. Uostalom kad se to sve sretne... Ruke se same rašire....poput krila zmajceka tvog.....
😘❤️❤️🧚‍♀️🐉❤️❤️
ovi naucnici kao da rade kod Alan Forda i njegova cuvena mudrolija: bolje biti mlad,zdrav i bogat nego star,bolestan i siromasan🤣 Alan Ford🤣🤣🤣🤣 tacno sam i ja trebao biti naucnik pa ovako lelemudat i biti jos placen za to
logicno, kad nemam kesa ne valja mi nista, kad imas " sneg je opet snezana"😂😂😂
Gdje se moze prijaviti za ovo testiranje? imamo godisnje primanje manje od 123.000$
Mislim da se ne radi o sreci ako odjednom dobijes vise novaca, to mi vise lici na euforiju. Osjecaj srece je malo kompleksniji nego euforicni osjecaj da odjednom mezes kupiti nesto sto prije nisi mogao...Ja vjerujem da je sreca ako neko ko dobije novac pozeli to da podijeli sa svojim bliznjim i nagradi ih npr za neko dobro djelo i onda zajedno uzivaju.
Kakva gluparija, naravno kada das 10000 dolara nekome ko zaradjuje 500 dolara mjesecno da ce biti sretniji od nekog ko zaradjuje 130 000 dolara. 😂😂😂
Jel samo 230 hiljada KM godišnje?? 👌🤣
Nije to u Bosni bolan ili plata peraca guzova u Njemackoj, to ti je pocetna plata kompjuterskog programera u SADu
Pa zato du naši političari sretni...samo se klebere , sve više i sve jače...
svaki dan isto sranje - take money and run
Parama mogu kupiti sve, lijepe zene imati, politicare, novine, sudije, al upamti frajeru da ti pare ne mogu, kupit raju iskrenu.
Normalno kada fukari das novac da poboljsa svoj standard da ce doci i do srece zbog toga, dok onima koji ili imaju novac ili imaju mogucnost dovoljno da zarade donirani novac nece igrati toliko bitnu ulogu kao prvima.
Nije siromah onaj koji ima, nego onaj koji nema!
Novac ti ne mora nuzno kupiti srecu i vjerovatno poslije nekog vremena nece, al bez novca ces biti nesretan 100%.
Može kupiti ali kad umre može kurax kad ga zakopa 2 metra pod zemljom
Jeste ali ako boluje i u bolnici je nije isto biti u apartmanu ili u sobi sa još tri pacijenta.
Ono sto se zna i sto je naucno dokazano jeste da će veća primanja čovjeka činiti sretnijim inkrementalno sve do otprilike 200 000$ godisnje. Nakon toga vam u glavi postaje svejedno jel zaradjujete milion, 10 , ili milijardu.. ne cini vas nista sretnijim ta dodatna para. Jedan od zakljucaka je da je najbolje zaradjivat negdje izmedju gdje nije ni da si kokuz, a nije ni da mozes imat sve sto pozelis(za nase uvjete napr 10k mjesecno).
Nama je zanimljivo novo auto i stan jer nije ih lako kupiti, ali onome ko ih moze 10 kupiti ko u sale, to ne predstavlja nikakvu vrijednost. Cristiano Ronaldo mora kupiti helikopter da se malo nasmijesi i onda opet ne cestita Benzemi nagradu haha helem sto kazu taman da zivis u Hollywoodu u vili, 10 dana bi ti bilo zanimljivo i 11 bi ustao rekao jbt i hollywood i ovi nafurani glumci itd