Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ti si debil dok dozvoljavaš da pjeva pred ženom ratnog zločinca koji je ono baš pazio na muslimane prilikom napada i pljački.
Sramota, idete na noge arkanovoj udovici
Čuvaj ti Šejlu sokole! Ona pjeva bolje od većine onih što su u žiriju, a izgleda bolje od sviju... Pitanje je şta će ovakvoj osobi trećerazredni Grand?!?
Bravo Šejla. Najbolja si i samo naprijed. Volio bih da ubaciš u svoje nastupe i ponešto bosanskog sevdaha jer ti on odlično leži. Sretno do pobjede...
Nije mi jasno kako moze biti ovako glupa pa se uvaliti u ugovor od 10 godina gdje te maksimalno iskoristavaju, a pri tome ne moze reci da vec nije imala solidnu pa da joj je ovo trebalo.
Žali Bože urođenog talenta na šta ga protraći. tugy, plaky
Lepa Zonic tako te tvoji zemljaci zovu.😀
Kad sad mahalska seljadija navali na ovaj divni par
Suprug je garant bio ili je jos clan sarajevo-x foruma.
Dobra je šejla ovamo po bogu dobro prva hahah
nije ni tebi lako sad burazere moj. ne bio ti u koži dok pratiš snove svoje žene da postane pevaljka.
znate li odakle je ovo prezime. malo i put.tamniji odaje. sve zensko pohvatase. ko onaj Enuu Brrankovic. ali svakom po zasluzi.
Valja 9 godina odraditi, ne bih joj bio u koži. Kako ne shvata da će upasti u brutalnu mašineriju, nema tu karijere. A još sa četnicima raditi... Da Bog da na hair izađe.
Sta nas briga ko ti je muz. Ja cu za tebe Sejla kad pred Cecom budes pjevala prave bosanske pjesme. Pusti nas od te smorove od Djurisic, Brunclik i ostalo. Hajde pred tom Cecom zapjevaj npr Vojnik srece, Sva bol svijeta, Nebom stupa nebom lupa, Mostarska itd
Ali pjevala u Divanhani eeee imas li ogledalo pjevaj sad po Rumi i Zajecaru sad kad te upregnu
Izraelska okupacija je stvorila otpor Fatah,Hamas a genocid u Srebrenici,Prijedoru opsada Sarajeva stvorila je stotine bolesnjaka ucesnila ZG
Sejla imas zlatan glas a i prelijepa si licno jedva cekam krug u kojem nastupas da te cujem.Sa takvim glasom i skromnoscu daleko ces dogurati.Dovoljno je vidjeti lica u ziriju kad ti pjevas i sve ti je jasno.