Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka cast .. cestitke od 💜 na takvom poduhvatu.. da te sreca prati na svakom koraku a i dobre ljude da sretnes...
Čovjek bi trebao služiti kao primjer svima nama. Da podsjetim sve ove sto udaraju minuse, a nisu ni pročitali članak - čovjek ovo radi u sklopu humanitarne misije, odnosno zbog bolesne djece. Živ i zdrav bio, ljudino!
Dobar momak,familija za primjer,sretnoo
Ovaj na nesto nagazio ili je sjek'o nokte nakon aksama treceg nema.
a onda sisate i gole starlete u spotu. Joj joj
Povratit ću!
Rijetko dobar i vaspitan momak u svijetu u kojem obitava! Neka ga sreća i zdravlje služe, svako mu dobro želim!
bolest
Wallahi, pomolio bih se i ja prije takvog pješačenja, zauhar je. 😁
OK je to samo ko će imati koristi što on ide pješice do Grčke? Jedino Bojana može švrljati dok ovaj tabana....
A Bojanu samu ostaviti???
Samo idiot neobrazovan i nepismen moze reci da ce njegovo pjesacenje pomoci bolesnoj djeci.Pomoglo bi da nekima od njih plati skupe lijekove ili terapije, od samoreklamerstva supljeg nista nema.
Ograničeni Vlahonja
Sjecam se 95-e njegov otac Marinko Rokvic je bio gost kod Minimaksa na srbijanskoj televiziji. Pita ga Minimaks, “Marinko ti si iz Bosanskog Grahova, jesi se pozelio Grahova”. Kaze Marinko “ne, boze sacuvaj. To je sad Dzamahirija. Moja noga nece tamo vise nikad krocit”.
Šta je gospodin Marinko netačno rekao?
Pa Grahovo je koliko znam cetnicirija, ne dzamahirija?
Nije mi jasno,kako ovaj njegov put moze pomoci bolesnoj djeci,kakvo je to vjerovanje i hodanje pjeske da se nekom pomoli,jasno mi je bilo prije da ljudi idu na hadz pjeske kad nije bilo prevoza prije 150god.to kontam da je bilo nesto veliko,ali ovo zadzaba tabanat nekontam.Inace porodica prava,on,brat,posebno pokojni otac,pjevacina.
Bolje bi ti bilo da pjevas, nego da hodas.