Komentari (141)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Srpska majka
Fahreta babetino dzaba ti glava od 2 000 000 maraka. Ostarila si i prestarila.
vise doslo bosnja docekat ovu nego na odavanju pocasti ubijenim u ahmicima. eto kakav smo narod
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ne saslužujemo bolje.
vise bosnja na doceku brene nego na odavanju pocasti ubijenim u ahmicima. osudjeni smo na nestanak
Kako je nije stid! Kako je nije stid! Pa kako je nije stid ! Došla sada da nam PEVA !!! Ona koja je sa srpskom uniformnom hodala i obilazila RS dok smo mi ubijani i klani četiri godine. Dok su naše majke i sestre silovane i naša djeca ubijana !!! Fuj !!!! Fuj !!! Ne trebaš nam !!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Bruka Bošnjačka.
Opet priča o uniformi...Mujo bolan vadila žena roditelje iz rata...
Odakle vama ovolika količina mržnje ?
Jel imala sta prijavit na carini
Ravakujice mi pravi sarajlije nikada te nećemo voljeti niti dočekati. Znamo šta si radila i kome si pjevala. Fahreta Fahreta sram te bilo. Prodana dušo.
Neznam za vas ali ja ovu Lepu Brenu ne volim nikako.Draza mi je Karleusa od nje 100 puta.
Iš'o bih i ja ako će pevati Čačak...al' u maskirnoj uniformi.
Ja kad bih procitao ove komentare odmah bi to sve otkazao. Mozda jednu peticu u pola bih uzeo za ponijeti prine odlaska. Ali komentari vec dugo postoje i od prije. Znaci zena nema obraza niti dostojanstva. Samo lova. A ima je dovoljno za 10 zivota. Kako vlast ovo ne zabrani? Pa ne moze kada su sve dezerteri na vlasti.
Ko joj na koncert ode ne vratio se dabogda
neka pjeva kad ima kome,bosnji magarcu..bravo dok smo vaki bit ce nas sve manje..malo genocid malo cemo sami otici
Mi sami sebe uništavamo time sto se mrzimo, taj prokleti rat mržnja i sve, živjeli zajedno I sada ne valjaju vam komšije i sve, nisu znači nikada ni valjali svi ste bili licemjeri i samo čekali priliku za rat i sukob i sve. Ovo je istina samo sto niko od 3 naroda i vjere i religije neće ovo da prizna, tek kada se prizna možda počnemo normalno da živimo, a dok ne moguće sve da vam se ponovi.
hoce li pevati u ceto uniformi
mrš seljanko
Bošnjo treba dvije glave. Jednu da mu otfikare, drugom da pamti. Ali slabo Bošnjo pamti.
trebali su srbi pretvorit Bosnu u parkiraliste, kakav smo mi narod jebote