Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Emma Corrin u “The Crown” je, čini mi se, nenadmašna. Bumo videli.
Pale su pravo mesto za život. Čist zrak, priroda, urbanizam, sadržaji. I komšije Bošnjaci su dobrodošli da se maknu iz smoga 👍
Nikakav to cirkus nije imam kucu Malo prije pala odemo cesto na vikend komsije srbi jako fini ljudi moj otac bio u ratu ovde u armiji bih oni bili u njihovoj sjede pricaju i cirkuzaju prava filmska prica. Nemate hljeba da jedete na more ste isli zadnji put u osmom osnovne sa skolom, imate vi vecih problema od srba sa pala.
samo jos objasni gdje se to selo nalazi?