Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Veća je rijetkost naći normalnog srbina kao sto je bio Đorđe nego vidjeti lava na Bjelašnici. Laka ti zemlja dobri čovječe!
Legendo, samo onaj ko je bezdusan moze o tebi lose reci ili pisati bezdusni mrze istinu samo covjek moze covjeka postovati ma ko on bio i kako se zvao
Djeca najvise... na nisanima snajpera
ljudina, njegove knjige su umjetnost
Tako to rade veliki ljudi. Bravo Djole
Vojvođani su druga dimenzija za servsku gamad, isto kao i Istra za radikalne kroasancice. Nebo i zemlja.
Kad’ su ga pitali da li se boji doci u Sarajevo a on im odgovara “Da se necega bojim ja bi se sakrio u Sarajevo”. Jedan veliki covjek i umjetnik za sva vremena.
balasevic legenda
Covjek bio.
Jedan, jedini, neponovljivi. R.I.P Ljudino!
Elokventan čovjek bio. Nažalost, izgleda da mu je porodica ipak drugačija.
Od svih "poznatijih" ljudi koje je korona odnijela njega mi je definitivno najvise zao. Ljudina koja nam je mogla jos pino bezvremenskih pjesama napraviti da je ziv.
Steta Djole sto umrje rano,kako uvjek odu oni sto govore istinu i pravedni,a ovaj sljam sto laze ostaje,nek uce ovi Srbi od tebe sta je bilo,a ne da im lazu i zive u lazi, da smo mi sami sebe ubijali.
srbin po kojem bi se trebali ravnati svi srbi. naravno kada bi za uzora uzeli i recimo nikolu teslu, ili zukorlica, pa sto da ne i novaka, pa to bi bila najprosperitetnija nacija na svijetu.
: )