Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
smarate
Ministar pravde Josip Grubesa, osrednji profesor latinskog jezika, nikakvog pravnog znanja primjer je stanja naseg drustva.
Naj bolje da vam svaki mjesec odvajamo po markicu od plate. Ma razligu ba.
Hrvatska blokada na svakom koraku, sva sreca imate Bakira da vam udovoljava, neko bi vam hebao mater
Malo me sramota da Merlin za DODJI DODJI DODJI DODJI DODJI DODJI DODJI DODJI DODJI DODJI dobije ijednu jedinu konvertibilnu marku.
Ovo plaćaju firme u Sarajevu, izračunaju ti kvadraturu i platiš masno nekoliko hiljada da bi mogao slušati muziku u objektu. Puštaš Eminema, AcDC, 2Paca a dobije Dino Merlin pare i Sejo Sekson... Ma dajte