Komentari (177)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
:V Cristiano Ronaldo sa novom djevojkom Ivanom na banjalučkim ćevapima kod Envera...
Ljubavna afera? Hahaha Kakva ljubav, kurvaluk je prikladnija riječ. Guzi koga hoće, a nijedna nema obraza da ga odhebe u skokovima.
dajte ljudi nek karindza ko koga hoce, ja samo znam da bi 50%(mozda i vise)populacije na klixu podmetnulo pakash rooni da ga zabije za par soma. tako da IMA MU SE MOZE MU SE, I JA BIH KARINDZO DA IMAM TOLKO PARA, AL KARINDZO BIH TOLIKO DOK SE NE ONESVJESTIM
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Kako da ne, kazu Ronaldo ne spava danima, pije i lumpuje svaki dan u kafanama od kako je vidio. Tesko mu pada sto mu se ne javi. Ovakvih on ima da mu poliju za nogu. Covjek g.uzi samo jetsetrice. Ovo je za njega druga liga. Povelcao joj popularnost. ?? Dan dva i ode cura u zaborav.
Vlahnja, muslimanka ili sokica...ne bitno. Sve je to za njega druga liga. Nizi stalez, nece cojek da se bakce s nama, Jos kad bi mu one rekle da ih dere po nacionalnom kljucu i da im je nacionalni vitalni interes na prvom mjestu, pobjegao bi cojek glavom bez obzira LOL LOL
Zna je vala i nositi,svaka joj cast
Mile svadbu sprema...
Skoro svaki uspješni muškarac sa zapada barem jednom u životu pokupi neki masan komad iz istočne Evrope. U međuvremenu smo stigli Ukrajinu u snadbijevanju seks turizma. Šteta samo što niko ne plati državi za uslugu.
MALA IMA GUZU MALO JE RECI, A I PRESLA JE DOSTA VIDI SE :)
Valjda prvo bude ljubavna veza, a možda, ponekad i vrlo eventualno, bude afera?
Stavio 'Like' (mozda i slucajno) i clanak o tome. Sta bi tek bilo da je nesto komentarisao? 3 naslovne strane? Roman?
Kad joj vidim ovaj kljak face na slici... Pa zar to vise nije isfuralo...
Ivana duso, bjezi ti od njega.
Vidi mene, vidi mi iphonea!
nijw to iphone
http://sportsport.ba/magazin/fatalna-atleticarka-iz-bih-porucila-ronaldu-zakasnio-si/186310 Ronaldo, popušio si ! Nemaš šansu !
Sigurno zeli uci u Farmu.pa izjavila glupost.vjerovatno ce Pink odmah poletiti da je uzme u farmu.
Lajko joj neko sliku s profilom Ronalda.a ona garibica odmah novinarima izjavila da ce je vjerovatno zeniti.odoh i ja baciti jedan like za Cameron Diaz.ko zna????
Bavi li se ova cura sportom imalo?
Ivana, ziva bila, zavedi ga - do usijanja...I onda samo upitaj: "E jel' sad Bilino Polje krompiriste?" ;)
hahahaha