Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
UPRAVU JE MENI JE SIN POGINO 93 NA PITINIM STIJENAMA KAD JE MUJO ZULIC ZAVALIO AKCIJU I CETALJIMA DOJAVIO NAS PLAN NAPADA . SRECOM PA SAM JA BIJO KOD CACE PA NISAM UCESTVOVO U TOJ AKCIJI,A SIN MI JE RAHMETLI BIO KOD MUJE ZULICA RAHMETLI GOVNARA PIJACARA I LOPOVA . MUSAN JE BIO VELIK I HRABAR KOMANDANT .
Traganju za prosloscu? Jel prikazano u toj predstavi kako muslimani otkrivaju pravoslavne korjene ,u vrijeme prije preletanja u vjeru od azijskog OKUPATORA ,i odricanja svog prezimena roda i imena da bi nosili imena kao i azijski OKUPATOR
A govori li o time da sinovi ubijaju prvi?