Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Njemci godinu dana nakon rata obnovili sve,izmirili ratnu stetu,pruzili ruku pomirenja i nastavili dalje.Mi 30 godina pomakli nismo,vrtimo se oko jednog te istog,drzimo lopove i nacionaliste na vlasti i guslamo o olimpijadi.Blago svima koji su pobjegli odavde.
Tako je, čekamo Srbiju i Hr da isplate štete pa da idemo dalje..
Takve sam novine očekivao kad sam kupio specijalno izdanje Avaza. Ali nažalost, ni blizu olimpijske euforije koje je tada bila u Sarajevu. Iaoko nisam ni blizu tada rođen, imam tek 19 godina, želio sam osjetiti tu atmosferu. No međutim, nisam. Novine su dobre, međutim ispunjene politikom i reklamama, a premalo sportrom i Olimpijadom.
slika 40. WELLCOME .... ET..
Slika 10. Komunizmu prije 40 godina nije smetala dzamija na plakatu za svjetski događaj nasim konstutivnim studentima u Mostaru u 2024 smeta. Kaze neko ostali smo u proslosti sto se sjecamo Vucka i olimpijade, a u stvari mi smo jos u srednjem vijeku jer nam smetaju drugi i drugaciji.
Radnici u minhenskoj podružnici kineskog proizvođača automobila Great Wall Motor nisu zadovoljni uslovima rada. Upravu kompanije optužuju za "toksično" radno okružeZeitung direktor koji još
možemo mi i dalje "velike" stvari organizovati i praviti samo moramo se malo više pomagati a ne gledati sve kroz lični interes. previše uhljeba ima hronični stranački problem.
40 GODINA ŽIVOTA U PROŠLOSTI, NI KORAKA NAPRIJED NI U ČEMU
Koliko živite u prošlosti...Svake godine priča o olimpijadi koja je organizovana u haram sistemu, a danas niste sposobni ni čestitu maskotu tog Vučka da proizvedete.
ONO i DSZ, imali smo noćne dežure ispred zgrada, škola, u kinima, kako ne bi neki idiot nešto pokušao. Sada čini mi se idioti bi dominirali pa ne znam kako bi te dežure prošle, mada bi sigurno bile učinkovitije od policijskih ophodnji i kamera kojih nema ili ne rade. Ali činjenica jeste, ovo treba ostaviti kao uspomenu, ne treba potencirati ili obilježavati jer samo pokazujemo stvarnost u kojoj organizacija takvih igara ne bi bila moguća.
tek ovako skontas kolika smo rupa danas
zastoo pisete i olimpijadi to je kao da pisete i zalite o jugoslaviji..to je biolo i proslo..okreniti se buducnosti i sta vi kao soc. mediji mozete da doprinesete drustvu...zasto vise pisati o politicarima koji se krkanski necivilizovano ponasaju, zasto davati prostor razlicitim sektasima, zasto pisati o olompijadi kad niti jedna drzava to ne radi a imale su je neke i vise puta.. dajte svoj doprinos da drustvo bude bolje, da narod bude obrazovaniji
imamo problem u saobracaju.zasto svaki dan ne postavite nekoliko pitanja iz saobracaja i pustiti ljude da komentarisu, pitanja iz kulture saobracaju, pitanja koja ce razviti svijist. zasto ne raditi na razotkrivanju razlicitog sektaskog ponasanja u vjerskim zajednicama..zasto djeci namecu maramu. bezbroj pitanja u drustvu koja se mogu komentarisat i rasvijetlit bez ovih glupih olimpijada tekstvoa.prosto me sramota kad otrvorim vas portal i u njemu naslov o olinjaloj prici o olimpijadi