Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj žalosni klovn promoviše uloge glupih Bosanaca. Portir Šemso je upravo ono kako nas vide u Hrvatskoj, kao nepismene portire kojima treba sapun a doktorske uloge su rezervisane za njih. Kada se svemu doda njegova politička uloga, fuj
Oni nas tako gledaju bio Šemso ili ne. Glupo ti je da to povezuješ sa Enisom koji je uspio u svome poslu i kojeg u Hrvatskoj cijene. PS...da se ne zoveš možda Šemso😁
Pa to uopce nije hrvatska serija, djuro je napisao scenarije. Sto se toga tice, umjetnost imitira zivit. Stereotipi su uglavnom tocni. Muslimani u hr nisu intekektualna elita nego baustelci, albanci su pekari... Tako ti je to.
Publika bez smisla za humor. Isti oni koji odu na Macine predstave.
Dno dna od covjeka i karaktera! Spijun Hrvatske Obavjestajne Sluzbe SOA-e koji je dio malo veceg hrvatskog plana u BiH. Da smo normalni cijenili bi ljude po dijelima prema domovini BiH. A ovaj ljigavac hrvatski to sigurno ne zasluzuje.
kakvu si ti gljivu pojeo daj i nama
Fenomen mrznje enisa kod mahalske raje predstavlja mi zagonetku obavijenu misterijem unutar enigme.
Ovu prestavu ni iedan penzioner ni penzionerka ne mogu gledati a kamo li borci i RVI.Prestava samo za gospodu,cestitam.
Karta petobanka .....kako te ba nije stid i sram
pa on je nas rodjeni dalmatinac. tako da je donjeo i dalmatinske cijene idiotima koji bi slusali njegovu suplju.
Gigant nad
Seljak je gori od atomske
Enise
Nama moze bilo ko prodati ublehu...od Brene, Enisa, Mace....
Nije on bh glumac.........on je ustaša.........nema veze sa dramaturgijom......
Jesi li ti vidjeo glupog Semse Tesnjaka.Sta postade od onog portira.
jel opet glumi Glupo Bosnaca posto nista drugo ne zna !
Muska Hana Hadziavdagic
On i Maca rijetko losi glumci,a bas uzimaju kes cudo....