Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lijep tekst o prijatelju..Rade, svaka čast.
Rade i Radko glumci i ljudine...pokoj vječni Radku a da nam Rade još dugo u zdravlju poživi...
Licemjer, ne govori radi Poliča nego sutra kad on odapne da bude dan zalosti, sto se mene tice kad ovaj odspne to ce mi biti dan radosti.
Vidi ovog cet*ika, ovo goviri ne radi Poliča nego kad sutra on krepa da se priglasi dan zslosti.
Treba reci da ovaj covjek Rade Serbedzija NIKADA nije javno osudio velikosrpsku politiku i agresiju na BiH, NIKADA nije osudio velikohrvatsku politiku i agresiju na BiH, NIKADA nije javno stao u odbranu BiH. A mi u BiH jedini jos imamo respekta prema njemu, pisemo o njemu i gostimo ga kad dodje!
Moli se njemu onda
Radku pokoj duši, a ti crkni pseto koje mrtvog prijatelja koristi za promicanje smrdoslavije
Rade je stvarno veliki glumac. Pa i u ovom slučaju. Taj će sve učiniti da se ukaže na ekranima i mnogo toga izgovori samo zarad pažnje. Dobro balansira između istočnih i zapadnih opcija, a kad ga pitaju o ratu, drži se one "ko nas, bre, zavadi?" Davno je shvatio je da mu treba tržište bivše države i spreman je na sve kako bi se dodvorio svima. Takvo je i ovo obraćanje.
Rade više žali za krepalom Smrdoslavijom,nego za Radkom.
Nove generacije se ne sećaju više Jugoslavije. Ostao je samo film ko to tamo peva u sećanju
zaboravili jedan od boljih filmova "jel jasno prijatelju" gdje glumi upravnika zatvora a rade nekog šefa specijalne milicije
Filmovi isfurali, bh predsjednici ,cetvrti dio Kum-a
Rade, patetičan si! Jeste bio veliki glumac, ali ako Slovence zaboli neka stvar kad umre Safet Isović, ili recimo Zaim Muzaferija, ne znam što bi to sad kod nas trebao biti baš dan žalosti za Poličem.
To Rade Srbine
Ti si meštre vodio Sarajlije u procesiju po kojoj su malo iza pucali snajperi. Bolje ti je da šutiš o svojoj lijepoj zemlji Jugoslaviji. Najlakše je iz hladovine moralizirat i politizirat.
I da se razumijemo. Moja domovina Republika Hrvatska ti daje lijepe pare za tvoje programe na Brijunima, a u isto vrijeme govoriš da je ista ta država fašistička. Sve i da jest fašistička, ti si samim tim licemjer do svemira.
Zar ne osjetiš kako tukneš.