Komentari (70)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ispade Dara Bubamara bolji film od Kuma
Raja hocemo li im dislajkat?
Ma šta ćeš se peglati sa dislikeom, vidiš da im se čitav svijet smije,skontali ljudi da je propagandna...to je isto kao da film Jurasic Park počinje tekstom:Snimano po istinitom događaju...
Primitivni Balkanci pucaju 10 i 1 a nisu ni pogledali filmove, treba Balkanu zabraniti pristup ovoj stranici, nije to za nas
Radnja filma počinje nakon 40 minuta...mogli su bukvalno izbaciti prvih 40 minuta i apsolutno se ništa ne bi promjenilo
eo ja dislajko obavite svoju građansku duznost
E Hrvati dragi, pa jel valja ovo sta ste Srbima radili po Jasenovcu? Jel valja to tako a?
a jesmo pogani u p m
Dara i jasenovačke lole .
hahahhahahahahah na rotten tomatoes kriticari dali filmu 48%
Balkan, Balkan, Balkan ovo je Balkan, come on 😁
Genetski po IMB-u...
Ocjenjuju Srbi a pogledali ga nisu. A ono film, limunada nevidjena.
Nagurase mu ocjenu 9.7 a jos se nije poceo ni prikazivati. Pise premijera 21.aprila 2021. I onda kazu ne vole oni lagati :) to nije u stanju a da ne slaze, ni za milion!
Ako je ocjena 9,7, onda samo jedna strana lupa desetke za film koji nije ni pogledan. Druge jednostavno nije briga
Cekajte...ima ocjenu "9.7 posto"?!
Ma ne...8.4%, ali opet puno za limunada film
Primitivcima iz Srbije treba zabraniti da glasaju na IMDb-u sve dok ne postanu dovoljno civilozovani i ne nauce postovati zrtve, cije god bile. Ovakvi filmovi se prave u pomen zrtvama i da mlade generacije izvuku neku pouku iz toga a ne da bi primitivci pravili takmicenje od toga. Zar jedan genocid moze biti manje tragican od drugog? Da ste civilizovani kao sto niste, pogledali li oba filma i izvukli neku pouku iz toga.
Dara bubamara u Jasenovcu koncert drzi haha
Cuj Dara iz Jasenovac neko je bas kreativan sa imenima