Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Simpaticna glumica mada po meni najjaca uloga joj je bila u onoj seriji Banshee koja je btw vrhunska serija.
Odlična, a dobra he i u si-fi seriji 100
Banshee
Jestel je zvali da proba cevape na Bascarsiji?Jer nisi zvjezda,ako te mimoidje takav ugodjaj.
sta je radila sa tom cruise-om? jel ono kao i sve ostale glumice? kad ce ppdnijeti tuzbu zbog tog zajednickog rada sa njim kao i sve ostale glumice?
Zar ljudi jos uvijek gledaju filmove i neke glupe serije 🤦🏻‍♂️
i ša sad
I Bono je pievao samnom na njegovom koncertu.
Velicanstvena hrvatica.
Glumi u 'Killjoys'. Killjoys je prava SCIFi serija prva liga. Ivana glumi moze biti par epizoda, ima jaku licnost ravna sa americkim top-glumcima te serije 'braci Jakobi' i drugoj zenskoj glavnoj-uloz 'Yalena'. Svemirske letilice, postapokalipticna drustva, tucnjave, umjetna inteligencija, dobro-protiv-zla, bezakonje, Invazija svemiraca, Definitivno uzivam gledat seriju. Serija ima oko 50ak epizoda, na engleskom je.
Pogledajte seriju Banshee koja je čisto ludilo. Glavne uloge Ivana i Anthony Starr (glumac koji glumi Homelandera u The Bhoysima)
Ima dosta raje koji ne znaju za tu seriju ni pod razno. Meni licno serija u top 5 koje sam gledao. Prejaka.
Steta je sto nema vise takvih serija kao Banshee ili kao serija po kojoj ti je user i mnoge druge podugacak je spisak.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ako zelite da je bolje upoznate pogledajte Banshee