Komentari (319)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa nije vučić fakultet u Travniku završio
Ovaj Senad je totalno los novinar ako cemo da budemo iskreni. Prekida ljude kada to uopste ne treba da uradi, ponavlja dosadne ratne teme vec dugo (dabogda mu rat bio u kuci), postavlja jedna te ista pitanja vise puta.
Kakve veze ima fakultet sa pričom o ekonomiji Srbije, koju je Vucic potencirao?
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Kao svaki Bosanac priča se samo o ratu ništa o napretku samo rat rat i rat i tako ukrug
Nije mu trebao ni otici.Kao da ne znamo kakva je ratna proslost Vucica bila ali nas narod nema nimalo samopoštovanja
Mozda bi i ti pricao da si u ratu izgubio nekoga blizeg, da ti je unistena mladost itd itd, ti si sigurno neki DOSLJO koji nema osjecaja i laprda. Zbog takvih kao ti nasa djeca ne znaju nista o genocidu i agresiji na BiH.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Kebo, bravo 🙌🏻
Lako je biti general poslije bitke.Sad se Ozren odjednom javlja i lijepi packe.Kao on bi to drugacije i bolje odradio. U ovakvoj situaciji Senad je uradio ono sto je naumio i intervju je bio dobar.
Mangupski osvrt. Mada treba biti realan, nije lagana ni Senadova uloga bila. Iako gs ne branim, vjerovatno se malo previse samouvjerenosti obilo o glavu. Kljucno je ovo oko produkcije, ne vjerujem da tamo ima iko ko moze Senadu dati sugestiju ili kritiku koja znaci ispomoc u ovakvim trenucima. Jednim dijelom vjerovatno i njegova krivica - ko se moze nametnuti pored takvog autoriteta. A historija nas je naucila, niko nije sveznajuci.
Treba napraviti zakon da se ogranice medi nekome uniste zivot a covjek nije kriv
Senad je papanski novinar i odličan je u tome. On živi od papanske publike kojoj podilazi. Svjestan je su ljudi kojim se od papanluka okreće stomak u ogromnoj manjini, pa ga zalibo rac. Nema se pred kim posramiti. Iato kao i lopovski pitičari za koje se budale pitaju kako ih nije stid. Pred kim da ih bude stid?
Zanimljivija je ova analiza od samog intervjua.
Odlična analiza užasnog intervjua.
Znate, mozemo ga mrziti, ali MORA se priznati da je NAJJACI POLITICAR regiona? Pa uporedite nase FAKULTETDŽIJE iz vrha drzave sa njim? Ne mogu mu pertle vezat!
KAZU DA SU NENADA ADZIFEJSA POSLIJE DVOJICA IZVLACILA IZ SHUPKA SNAJPERISTE SA JEVREJSKOG. VALJDA SE MALO SVRATILO I DO ZEMUNSKE CENTRALE KOS/BIA?
Hadzifejzovic je toliko narcisoidan da ga je muka gledati
Falšao je Hadžifejzović. Njegovo insistiranje matrom o ratu je zapravo trebalo imati poentu da ne vjeruje Vučiću kad ovaj nonšalantno kaže - "mirno spavajte, rata neće biti", jer je to na kraju krajeva ista ona mantra koju smo slušali i prije 30 godina, pa se desilo šta se desilo. Ali je onda odma trebao postaviti pitanje - kako vi predsjedniče možete dokazati da rata neće biti? Kakve konkretne akcije vi kao vi možete dati da do toga ne dođe?
KOJA SERVILNOST I PONIZNOST? CUJ "ISTORIJSKI"? KOD BOSNJANA NEMA NISTA "ISTORIJSKOG", NEGO "HISTORIJSKOG". SENCIIIIIIIIII, CEKAJ, IDEM NACI DVOJICU DA IM PLATIM? PA CE POVUCI TVOJE GONLJIVE PERTLE I IZVUCI TEBE SVOG U GOFNIMA IZ SHHHUPPKA CHHHETCINCCCKOG SNAJPERISTE!
SENCI SE BAS ZAVALJAO KOD SNAJPERISTE U SHUPPPAK.
Do prije 20 godina je sve bilo istorijsko. Pročitaj stare novine i pogledaj stare snimke na YouTube. Onda su odjednom ženska momčad došla jednog tjedna na prijelaz kod općinskog ureda učinkovitim prijevozom. I što bi rekao Djole, "i tako, eto ti jezika, ludo jedna" 😉
OVA PONIZNOST, OVA SERVILNOST KOJU LOVA BUDALA PRUZA CHHHETNICCCIIMA JE I OTJERALA NAJVISE PATRIOTA BOSNJANA OD HADZIFEJZOVICA I NJEGOVOG IZDAJSTVA. NARAVNO TIP MORA OBJASNITI KAKO TO DA SE UVIJEK U KLJUCNOM IZDAJNICKOM MOMENTU PROTIV BOSNJANA KOD NJEGA U STUDIJU NADJU UVIJEK TE IZDAJICE?
INACE, JA SAM GODINU DANA PRIJE NJEGA SKONTAO DA JE RAT, SAMO NISAM BIO KOS YUTELOVAC, PA NISAM TO MOGAO OBJAVITI NA TADASNJOJ TVSA.
Odlična analiza Nenadovih novinarskih sposobnosti, taj čovjek jednostavno nije nadaren za ono što radi, uvijek osramoti svoju profesiju a da ne govorim kako destruktivno radi u BIH, Vučić od onog što sam vidio je bio na nivou, uvijek i na svako pitanje je znao da vješto spinuje i manipuliše kao uvježbani akademik SANU, Nenad treba da ugasi kanal jer ga svaki sugovornik uništi..
Sta očekujete od novinara koji gostovanje u svojoj emisiji uredno naplaćuje i čak on odredi cijenu za intervju. Neku profesionalnost? Pravednost? Iskrenost? Transparentnost? I na kraju krajeva moral, oni sto je ovaj lik odavno izgubio
Ne smatram da je Senad briljiro, ali je napravio u suštini jedan solidan intervju. Po malo sam bio zabrinut zbog Senadovog izgleda na početku intervju, pomislio sam da je drogiran ili da nije dobro nikako. Sto se Vučića tiče, uspjesno se odbranio od Senadovog pokušaja da dobije neku ekskluzivu. I uspio je dobro da izreklamira Srbiju. Tresla se gora,rodio se miš.
Napravio je promociju Vučića, što mu nije bio cilj, mada naš Neno tako uvijek radi, svaki ratni zločinac i sugovornik ga uništi, jednostavno čovjek ne zna da bude novinar i to ti je, nije to što je Vučić pametan, on se koristi jednostavnim logičkim greškama, istim onima kojima se koristi većina srba, nego je ovaj drugi tup, da je usvojio logičke greške koje su poželjne kod Marića onda bi uništio Vučića, a ovo je bio homerun.