Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko u zivotu ima toliko vremena za baciti
Kako sam upoznao Baju u entitetu 2, kamera kruzi po satoru, sve pijano i drogirano, dlakave muskobanjaste zene sjede degenericima u krilu i međed u kavezu hoda tamo-vamo. Sve smrdi na mokracu, znoj i povracotinu. Miris govana se ne osjeti, ovo nabrojano vise smrdi. Međed je i pjevao, ali je morao dalje da se qrva po smrdiji dok supkom trlja Pampersov mural.
Predvidjam debakl serije. Ona je bila ok prvih par sezona, kasnije nako, kraj jedan od najgorih u istoriji tv-a (got je, naravno, najgori). Ovo ce ugasit nakon prve sezone.
Iako je i mene strah da ce bit beze treba prvo pogledat koju epizodu kad izadje pa vidjet, ne treba se odma zaletit pa izhejtat. Mozda i ne bude lose.
Tipicne Sarajke su lijepe, smjele, gracijozne.... samouvjerene.... bez kompleksa...bez friziranja rijeci.... Ali imaju dozu Sarajevskog mangupluka koji im ne kvari zenstvenost,a znak je hrabrosti i duhovitosti..... Osobine s kojima se one radjaju... a koje ne znate.... da sada saznate.... Tesko je... Vrlo tesko biti.... SARAJKA......... 🎵🎶🎵🎶🎤🎸🎤🎸🎵🎶🎵
treba znat kad treba stat. Serija je vrhunska bila, a ovo bojim se bit ce teski crap
Napravite nesto novo...