Serija "The Crown"
49

Elizabeth Debicki oduševila interpretacijom kultnog intervjua princeze Diane

N. O.
Foto: Twitter
Foto: Twitter
Elizabeth Debicki u petoj sezoni serije "The Crown" glumila je princezu Dianu, a posebno je privukla pažnju interpretacijom njenog kultnog intervjua u kojem je progovorila o raspadu svog braka.

Nova sezona serije "The Crown" donijela je i nekad skandalozni intervju princeze Diane u kojem je kazala kako ih je u braku "bilo troje", aludirajući na Charlesovu vezu s Camillom.

Snimci koji uporedo prikazuju isječke originalnog intervjua i prikaz kako je taj detalj odlumila Elizabeth Debicki ubrzo su počeli kružiti društvenim mrežama.

Netflixova verzija kultnog intervjua ostavila je obožavatelje oduševljenim i prilično iznenađenim zbog glumicine izvedbe.

Sličnost s originalnom verzijom je uzrokovala da ovi snimci privuku znatnu pažnju, a u komentarima su mnogi pohvalili prilično adekvatno predstavljanje i imitaciju Dianinog ponašanja.

Debicki izgleda gotovo identično kao princeza sa svojom prepoznatljivom slojevitom plavom frizurom, dok se šali o raspadu svog braka s tadašnjim princom Charlesom.

"Odrastao sam gledajući isječke Diane (uključujući i ovaj) koji se prikazuju gotovo bez prestanka i ona je (Debicki) to uradila fantastično", pisao je jedan zadovoljni gledalac.

"Bilo je nešto u vezi s njom i Elizabeth Debicki je očito odradila fantastičan posao pun poštovanja glumeći princezu Dianu", pisalo je u nizu drugih komentara koji hvale Debicki.