Komentari (181)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Antonijevic se sad bas zadao u reziju, Srbi su kao osjetljivi na Daru, odmah ide na tu kartu, kako da javnost okrene na svoju stranu i satanizuje Bjelogrlica. Boga pitaj sta je stvarni uzrok ovog napada. Evo reziser je vec slagao da ga je napao sa ledja, na snimku se to jasno vidi.
Као да је битно јел са леђа напао или не, човјек га није видио! А ви сада браните Бјелогрлића само зато што је Антонијевић снимио филм о Јасеновцу, која сте ви стока ....
@Kalopsia pa Antonijevic je Vucicev cukica sta drugo da radi nego da laze.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Antonijevic bi da pridobije simpatije srpskog naroda, navodeci kako je Bjelogrlic bio na Sarajevo Film Festivalu, jer eto to je veliki grijeh i izdaja srpskog naroda, a on je veliki srbin, koji je snimio propagandni film o Dari. Naravno da ce vecina u Srbiji da stane na stranu Antonijevica, a Bjelogrlica ce da satanizuju na taj nacin da ce mu vise zamjerati ucestvovanje na SFF-u, nego to sto je pretukao ovog fasistu i sovinistu.
Ruke mu se pozlatile.
Ma, bravo, Dragane, što ne ne okrenu šiju četničkom kretenu, pozlatile ti se obje !👌,👏👏👏
Kamo sreće da ti je glavu rascopao
trebo te jos vise izbubati.
Mozda je Bjelogrlic samo glumio...
Ljigav si ti lik. Nek te je malo klepno iza usiju.
Poznati lažljivac Gaga. Sa hiljadu kilometara se vidi da si provocirao one za deugim stolom. Naravno glavna meta je bi Bjeli, koga nemožeš da zamisliš, kamolo vidiš. Nije prvi put da ti je u kafani neko razbio njušku. Sada kod Vu Lina da se žališ.
Steta sto na onom snimku nema audio, kladim se da je bilo cikotanja kurava i sesirdjija koji provaljuje Bjelogrlica, haha pihihi. Pa je bilo, prisao mi sa ledja i udario me, pa se izbaci snimak pa prisao mi dok sam sjedio, ma izlupao te covjek jer si mu nesta rekao i tacka.
Dara se po Jasenovcu K...a 💥🛩️🚜
Zar te nije udario sa leđa
Dragane, tuci gamad je**la ga dara
Jel se ono opija i drogira kod mene postavanje izostaje. Jbs takvog covjeka.
E moj Bosnjo, ovaj Bjelogrlic je iz “demokratske” struje, koju vodi Dragan Djilas,koji je dio Tadiceve fele. Ko ima sjecanje duze od 10 godina, znace vrlo dobro sta je Tadic radio dok je bio predsjednik Srbije. Bukvalno ono sto danas radi onaj pokatoliceni Srbin Zoran Milianovic. Nek se oni preko Drine valjaju u blatu, nas boli belegija. A ovi pokatoliceni Srbi, lazni Hrvati, sto glume Bosnjake i podrzavaju ovog Bjelogrlica, su providni iz aviona.
Ovdje se radi o istini. Vulinov kućni ljubimac dobio po njuški. Sa leđa, pa sprijeda pa na glavu pa preko glave... To Gaga/ prije bi se reklo tračara ledi gaga/. Inače je režiser za emisije koje se rade direktno iz studija, a u njima su poznati kao Vučko, Vulin, Vesić, Vuković i svi ostali na " V":
Lažov srbin ne moze bez laganja
i ja ti i daru i ono zajedno
Jaooo, gde će brat na brata!!!!