Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad jedes meso, nije zdravo, jedes povrce opet opssnost. Jedite sve u granicama mislim da je to jedina isoravna formula.
Dzaba ... nema kolagena u mrkvi... u koljenici Bgm ima, pa se redovno kosti obloze, zglobovi funkcionalni... al jok vegeterijanci plate 150 KM kolagen tablete jer ne mogu meso jesti, a postena lijepa koljenica 20 ko dusa
kad se igraju sa krastavcima ili patlidzanima
Ne može se živjeti na klipu kukuruza
JA I
dobro i?
Ne mogu zamisliti dan u kom bar jedan obrok nije bio sa mesom. Kako ovi ljudi prezive jeduci biljke ko da su pande??? 😬
Realno gledajuci jeduci lisce, sjemenke i korjenje mozes samo krava postati.
Komentatori na klixu su mnogo skloniji....
Dodji ti u Vukovije pa vidi sta zene rade.
Tuzno na sta se daju NAŠE pare Hocemo svi dobiti po 25.000 ako organizujemo protest? Jer…. Imamo razloga za protestvovanje Nije ovo ok!!!