Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Molim vas nek mi neko objasni kakva je razlika hotel Bosna i ovaj skup za Blaševića ako ćemo realno
Zatvoren prostor, niko masku ne nosi. Rizik zaraze desetorostuko veći.
Jedno zatvoren drugo otvoren prostor
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Kada se vratiti u restoran Bosna? Udje policija, nije se ni zamezilo
Ovi znaju samo gluposti nakon 10 god skole, a o virusu nemaju pojma, ako prezivis sa, oni nesto pametiuju :), ko prezivi koronu zna i kad ce u teretanu.
Doktorica je meni jako, jako dobra!!!
Molio bi za komentar o profesionalnim fudbalerima koji su se vracali EXPRESNO na teren? Jesu li oni vanzemaljci?
Dobra starka
zašto bi se vraćo ? nisam treniro ni prije korone
Kad vec trazite savjet od doktora trazite ga od klinicara tj. doktora koji radi sa pacijentom, a ne ove knjiske moljce koji su pregledali manje pacijenata nego online studenti medicine. Samo pogledajte njenu biografiju i sve vam je jasno.
Odlicne upute kako trenirati....u teretani. Mogu li se dobiti upute kako “kvalitetno” trenirati kod kuce jer, teretana je izvan budjeta posto se prvo mora izdvojiti par stotina maraka za silne vitamine, minerale i sve potrebno da koliko toliko dodjete sebi. Ovo pitam u ime nas normalnih koji posteno radimo za sicu u odnosu na nju koje nema nema na Medicinskom fakultetu posto je ZATVOREN.
Trening je pola zdravlja
OVO ONA PROPALA DEKANESA, KOJA JE HILJADE DOKTORATA IZ LJUBOMORE SHEBALA-SATAJEVO PAMTI!!!!
Ma samo deri.
hvala dr
tri bosnjaka intelektualca znaju bolje od doktorice, aferim
Najbolje na majmunku baciti dva tri kruga.
Svaka čast ženama al ni’ko mom ne zna caku ko ja
Majmunka je vježbovna sprava hajvani.Zar vas ništa nisu naučil ???
trenirao za vrijeme kovida i dobio miokarditis, strasno.. sad tri mjeseca vec samo setnja maksimalno, kad cu smjeti opet niko mi nesmije i ne zna reci
sta je to ?
test dolazi negativan, cudno mi pa radim serologiju, antitijela divljaju, al ebat ga proslo nema simptoma, ocu nazad u teretanu, ma ajde da uradim uzv srca, sjedi mali veli kakva teretana , zadebljani zidovi srca , jesil imo kakvu infekciju, kakva teretana , sjedi pola godine ,produzi bolovanje nikakav teret, na kontroli smirilo se moze setanje al idalje pola godine nista fudbal kakva teretana, sta uradih, a srce lupa li lupa, ne samo covid , bilo koja infekcija nista vjezbanje samo mirovanje
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
pa treniraj doktorice...