Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hocu da disem!Necu CDA zagadjivace i kleptomane iz EPBiH!!! Kazu KOSTA nesto puno!? Mislim na alternativne i postojece(plin, vjetar, sunce) NEKA KOSTA KOLIKO GOD DA KOSTA!Nista nije skupo!A paaara imamo, samo treba resetovati postojece mafijaske klanove!Mic po Mic! Sekunda je to ljudi!Jedan dva ONLINE referenduma sa registracijom u CIPSU CINI CUDA!!! Ne trebamo cak ni izlaziti i tuci se sa pripadnicima mafije !Easy GAME!
Top. Tuzlanka sam i volim doci u Sarajevo. Da su nam ceste bolie sigurno bih dolazila svaki mjesec. Ovo je odlicno, blago onima koji su blizu. Poz iz Tuzle 👍🏻
Taman za ove došljake. Ima ih od svugdje pa nek obidzu, ove što se bacaju po čaršiji da je Sarajevo njihov grad.
Da li skola ucestvuje u skolovanju ili su to samo CDA/SBB turisticki certifikati!??
Ozbiljno pitanje! Valjda 4-godisnja skola ne moze da se zavrsi za mjesec dana li moze?! Asim!?!
koliko negativnih jadova u komentarima, ovo je super stvar
Obavezno, prvom prilikom. Čudan odnos imamo, to Sarajevo i ja. Toliko toga mi daje a ja ga baš i ne volim, i izbjegavam, iz predrasuda doduše. Red je da se ostavi barem koji euro.
Pa da me izbode taliban neki na ulici. Ne hvalaaa
ovo kao ponuda dana za šošone i migrante
Eto ti stari Sarajlija znaš, pa tako svi pemetuju a ne znaju gdje je Bijela tabija, za Žutu su čuli... Da ne govorim dalje.